Спеції, які мають бути у кожної господині на кухні

AOinformСтатьи Вчера в 16:131270
Спеції, які мають бути у кожної господині на кухні
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Це не повний список, але можна з упевненістю говорити про те, що саме без цих спецій на своїй кухні не може обійтись жодна господиня.

Для того, щоб їжа була смачною та ароматною, господині здавна використовували таке чудове доповнення як спеції. Вони можуть бути різними, але є такі, які будуть корисними на кожній кухні. Потрібно обов'язково визначиться з їх переліком і замовити спеції, наприклад, тут https://needspice.com.ua/ за вигідною ціною.

Яких спецій потребує кожна господиня: обов'язковий список

Серед найпопулярніших прянощів особливо виділяють:

  • чебрець, який використовується в багатьох кухнях світу. Він чудово доповнює м'ясо, у тому числі використовується в маринадах, а також у хлібній випічці;
  • часник також дуже поширений у кулінарії та затребуваний у тому числі завдяки своїм знезаражуючим властивостям. Його використовують не тільки до м'яса, але також до овочевих страв;
  • базилік є ключовим елементом великої кількості соусів. Його додають у салатні заправки та обов'язково у піцу чи пасту. Більше того, є низка напоїв з базиліком, але свіжим;
  • паприка широко використовується у гарнірах, соусах, нею приправляють м'ясо та рибу, а ще вона дуже популярна завдяки тому, що добре поєднується з великою кількістю інших приправ.

Звичайно, це не повний список, але можна з упевненістю говорити про те, що саме без цих спецій на своїй кухні не може обійтись жодна господиня.

Спеції, які мають бути у кожної господині на кухні

Південна екзотика: що має бути на кухні

Дуже популярна в індійській кухні куркума — це чудовий природний антиоксидант, а ще вона надає стравам насичений жовтий колір та приємний смак. Її використовують в основному в приготуванні супів та різноманітних овочевих рагу.

Також східну кухню буквально неможливо уявити без гострого перцю. Він відрізняється за рівнем гостроти та смаковими якостями, але завжди дозволяє сприймати страву по-новому і до того ж додатково знезаражує їжу.

Гвоздику використовують не тільки в маринадах, вона також популярна як елемент кави по-східному і чудово доповнює багато видів випічки. Такий чудовий зимовий напій, як глінтвейн, також важко уявити без додавання цієї спеції.

Така приправа, як сумах, відома небагатьом, а тим часом вона надає стравам неймовірний освіжаючий, трохи кислуватий посмак. В основному її використовують у традиційних стравах східної кухні, а цінують не лише смак, а й корисні антиоксидантні властивості.

Зрештою, не можна не згадати імбир, який чудово доповнює різноманітні напої та десерти.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

Вчера в 16:13 127 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.