Особливості складу та асортимент корму Grandorf

AOinformСтатьи 02.09.2024 в 19:177530
Особливості складу та асортимент корму Grandorf
© Grandorf
Грандфорд — це один із найкращих варіантів забезпечення свого улюбленця якісним, здоровим та збалансованим харчуванням на кожен день.

GRANDORF (Грандорф)  — це натуральні, гіпоалергені корми класу Холистик європейського виробництва. При цьому сухі корми виготовляються в Бельгії на заводі United Petfood Producers NV, а виготовлення консервів зосереджено в Італії на заводі MONGE & C. SpA.

Весь асортимент кормів GRANDORF для собак і кішок різних порід представлений в зоомаркеті Bethoven. Зокрема у лінійці кормів: низькозернові, беззернові сухі корми для кішок та собак, а також консерви. В асортименті виробника відносно недавно з’явилися корми з пребіотиками, які нормалізують травлення та чинять зміцнюючу дію на імунну систему.

Сухі та вологі корми марки GRANDORF мають легкозасвоювані інгредієнти та збалансований м’ясний склад. Такий підхід у виготовленні кормів дозволяє звести до мінімуму харчову непереносимість і алергічні реакції у домашніх улюбленців.

М’ясною основою корму залежно від його призначення та виду є: індичка, біла риба, кролик, ягня або качка. Велика кількість м’яса в складі, а також корисні вуглеводи максимально наближають корми цього бренду до природного раціону харчування тварин.

Особливості складу кормів Grandorf

Корм для домашніх тварин Грандорф передбачає у своєму асортименті декілька різновидів раціону залежно від віку, породи вихованця. Колір спеціальних відміток допомагає швидко зорієнтуватися, для кого саме призначений корм. Гіпоалергенність продуктів є головною їх перевагою.

У складі відсутні: субпродукти, цукор, соя, курячий жир, сіль. Тому власники можуть бути впевнені, що у їх улюбленців не виникне небажаних реакцій зі сторони роботи системи травлення.

Основу корму цього бренду складає м'ясо телятини, кролика, індика, барана. У рибних варіантах найчастіше використовується лосось. В якості легкозасвоюваного білка використовується яйце.

Основу корму Грандорф складає м'ясо телятини, також можна обрати кролятину, баранину або індичку. У рибних варіантах консерви широко використовується лосось. Ячмінь і цільнозерновий рис забезпечують клітковиною.

Також в раціоні повинні бути вуглеводи. В якості цієї речовини в корми додається солодка картопля (батат). Додані в Грандорф шпінат, яблука стимулюють роботу кишківника та стабілізують роботу системи травлення. Для підтримки здоров’я шерсті, кігтів, шкіри в корм додають невелику кількість пивних дріжджів, насіння льону і лікарські трави.

корм Grandorf

Позитивні якості та асортимент продукції

В асортименті Грандорф представлені корми для цуценят дрібних і великих порід собак, для дорослих собак різних порід, для кошенят, вагітних кішок, стерилізованих, вагітних, кішок і собак, що годують.

Головними перевагами кормів цього бренду виступають:

  • гіпоалергенність;
  • широкий асортимент продукції для собак, кішок різної вікової групи та породи;
  • середня упаковка — можна придбати корм вагою на 1, 2 або 3 кг;
  • збалансований склад, багатий на корисні, поживні речовини, мікроелементи та вітаміни;
  • підтримка здоров’я тварин;
  • легкий вибір: на кожній упаковці є спеціальна відмітка, яка дозволяє швидко визначити, для кого саме призначене харчування;
  • 65% м’яса у складі кожного продукту;
  • середня цінова категорія.

Грандфорд — це один із найкращих варіантів забезпечення свого улюбленця якісним, здоровим та збалансованим харчуванням на кожен день.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

02.09.2024 в 19:17 753 Статьи
4.6 // 5
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.