Як українцям відкрити магазин на Etsy?

AOinformСтатьи 28.09.2024 в 15:173740
Як українцям відкрити магазин на Etsy?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якщо ви виробляєте хендмейд-товари або займаєтесь творчістю, яку можна монетизувати, то варто відкрити власний магазин на маркетплейсі Etsy.

Etsy — це платформа електронної комерції, що спеціалізується на продажі ручних робіт, вінтажних товарів та матеріалів для творчості. Сьогодні маркетплейс etsy є одним із найпопулярніших у світі сервісів для продажу унікальних товарів, тому, якщо людина тільки починаєте свій бізнес, це може бути чудовим стартом. 

І першим кроком відкриття магазину на Etsy є реєстрація облікового запису. Потрібно натиснути на кнопку «Реєстрація», розташовану у верхньому правому куті головної сторінки Etsy, і дотримуватися інструкцій на екрані, щоб створити обліковий запис.

Можна зареєструватися за допомогою електронної адреси або облікового запису Google або Facebook. Також можна просто купити акаунт etsy у HANDMADE-HUB UA. Або створити його самостійно, але в такому разі важливо правильно налаштувати магазин.

Навіщо налаштовувати магазин

Заповнений магазин — це насамперед довіра з боку покупців. Оформивши магазин, продавець вселяє в клієнтів впевненість у власній доброчесності.

Адміністрація Etsy наголошувала, що заповнення низки розділів магазину позитивно позначається на позиціях у пошуку. Це один із нюансів того, як продавати на Етсі.

Основні нюанси відкриття магазину

Є те, на що слід звертати особливу увагу:

  • Ім'я магазину — має відображати тип продукції, що у ньому продається. У деяких випадках можна використовувати своє ім'я, але краще вибирати ім'я, яке відображає суть вашого бізнесу та товарів. Краще віддавати перевагу тому, що легко запам'ятовується і не викликає труднощів при написанні.
  • Створення лістингів товарів — це найважливіший крок при відкритті магазину Etsy. Лістинги товарів повинні бути детальними та містити всю необхідну інформацію про продукти.
  • Встановлення цін в цьому магазині — теж один з ключових моментів. При встановленні цін на товари на Etsy потрібно враховувати всі витрати, пов'язані з виробництвом та доставкою продуктів. У вартість товарів включаються не лише матеріали, а й трудовитрати, витрати на упаковку та доставку.

Як українцям відкрити магазин на Etsy?

Як покращити свій магазин

Мало знати, як відкрити магазин на etsy, потрібно ще, щоб він дійсно почав приносити прибуток. Так, контент-маркетинг від HANDMADE-HUB UA може бути одним із найефективніших методів для розвитку бізнесу.

Приєднання до групи продавців або спільноти Етсі — це відмінний спосіб просувати свій магазин, дізнаватися більше про маркетплейс, ділитися своїми знаннями та знайомитися з іншими онлайн-продавцями.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

28.09.2024 в 15:17 374 Статьи
5.0 // 1
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.