Друк картин на холсті: створення унікального декору

AOinformСтатьи 07.07.2024 в 14:446390
Друк картин на холсті: створення унікального декору
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Надрукована на холсті картина стане унікальною прикрасою декору або чудовим подарунком.

Картина, надрукована на полотні — це привабливий інтер'єрний елемент, який статусно виглядає. Але це працює лише за умови, що й основа, і друк якісні, тому до вибору друкарні слід підійти з великою увагою. Наприклад, варто віддати перевагу виконавцю, який працює не з китайським, а з японським обладнанням. На що ще слід звернути увагу, щоб отримати виріб високої якості? 

Як вибрати хорошу друкарню: основні ознаки

Є контрольні точки, які дозволяють говорити про те, що друкарня заслуговує на довіру:

  • вона пропонує фотодрук будь-якої складності в будь-яких обсягах — це говорить про якісне обладнання та високу кваліфікацію фахівців;
  • для друку використовуються тільки натуральні полотна від відомих виробників з Німеччини та Кореї;
  • застосування екологічних сольвентних чорнил, які відрізняються стійкістю до вицвітання та вологи та не мають неприємного запаху.

Всім цим вимогам відповідає студія друку OK-Print. За посиланням https://www.ok-print.kiev.ua/druk-kartin-na-kholsti/ можна ознайомитися з усіма подробицями послуг, оцінити якість та дізнатися ціни.

Де використовуються надруковані на холсті картини

Друк картин на холсті: створення унікального декору

Фактично всюди, як і всі інші варіанти картин.

По-перше, це хороша ідея для подарунка, зокрема корпоративного. Зробити його дуже просто — потрібно підібрати гарне якісне зображення, а решту залишити професіоналам.

Також таку картину можна замовити й для себе — вона стане справді оригінальною прикрасою інтер'єру. Можна, наприклад, використовувати улюблені фотографії.

До того ж картини, що надруковані на полотні, коштують недорого та виготовляються швидко, а це означає, що їх можна буде без проблем міняти, якщо раптом щось станеться з наявним виробом.

Що потрібно знати про замовлення картин

Слід знати, що зображення, яке необхідно надрукувати, обов'язково проходить переддрукарську обробку. Професіонали зі студії OK-Print використовують професійні графічні редактори для тонкої корекції кольору, ретуші, накладання ефектів, створення колажів. Це дозволяє точно передати відтінки оригіналу та одночасно радикально його трансформувати відповідно до побажань клієнта.

Після друку полотно натягується на основу з використанням методу так званої галерейної натяжки. Його можна залишити так, це виглядає справді стильно, а можна додатково замовити оформлення у рамку. Вибір обрамлення зазвичай залежить від інтер'єру.

Звісно ж, клієнтів друкарні OK-Print зазвичай цікавлять терміни, у які укладається до виконання замовлення. Стандартно це відбувається протягом дня, але багато залежить від дня тижня і від того, наскільки завантаженим є період.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

07.07.2024 в 14:44 639 Статьи
4.5 // 4
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.